Born 2 Run: Macedonia

Tre ngjarje ndërkombëtare vrapimi prej 10KM dhe 3KM në Likovë (23/09/17), Nagoriçani i vjetër (30/09/17) dhe Kumanovë (07/10/17).Projekti 2020 CIC, Qendra për Dialog Ndërkulturor dhe Misioni i OECD-së

Vazhdo te lexosh

Thirrje për video editor

A deshironi të shijoni punë ne një ekip energjik me punë fleksibile dhe çdoher me atmosfere festive?A jeni të gatshëm ta sfidoni vetvetën dhe të jeni të sukseshëm? Qendra për dialog interkulturor

Vazhdo te lexosh

Thirrje për kordinator të projektit

Qendra për dialog interkulturor(CID) po hap një pozicion të ri pune për kordinator të projektit.Datat e propozuara për pozicionin: gusht-nëntor 2017, me mundësi për rinovimin e kontratës.Periudha

Vazhdo te lexosh