Thirrje për vullnetarë për Jamborenë e 12të

Le të argëtohemi së bashku!

Këtë herë, CID ju fton të bashkoheni me ekipin e vullnetarëve në Jamborenë e 12të në Skrebatno, Maqedoni, nga 14 deri më 22 korrik 2018.

Afati i aplikimit: 20.06.2014.

Për të zbuluar profilin dhe përfitimet e vullnetarëve, ju lutemi të shkarkoni thirrjen e plotë dhe të aplikoni.

Ju mund të shkarkoni të gjithë thirrjen KËTU.