Thirrje për mentor të EVS vullnetarëve

Qendra për dialog interkulturor (CID) po hap një pozicion të ri pune për EVS vullnetarët.

Datat e propozuara për pozicionin: shtator 2017 – mars 2018

Në qoftë se ju keni:

  • --Njohuri të shkëlqyeshme të gjuhës angleze
  • --Përvoj të mëhershme për mentor ( ose dëshir për të fituar përvoj për mentor)
  • --Aftësi pune me vullnetarët internacional dhe mbykqyrjen e zhvillimit personal dhe profesional të tyre
  • --Efikasitet në raport të ndrrimit të pjesëmarrjes së nevojshme
  • --Aftësi për kontribut dhe punë në një ekip ndërkulturor
  • --Aftësi për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie efektive të punës me njerëz të komuniteteve të ndryshme, kultura dhe prejardhje të ndryshme profesionale
  • --Aftësi për paanshmëri dhe objektivitet

 

Atëherë shkarkoni thirrjen dhe aplikoni.

Afati për aplikim: 28 gusht

 

Thirrjen e plotë mund ta shkarkoni këtu.