Thirrje për video editor

A deshironi të shijoni punë ne një ekip energjik me punë fleksibile dhe çdoher me atmosfere festive?

A jeni të gatshëm ta sfidoni vetvetën dhe të jeni të sukseshëm?

 

Qendra për dialog interkulturor kerkon një Video editor i cili i ploteson kërkesat deri në nentor 2017.

Thirrjen e plotë mund ta shkarkoni këtu