Vazhdohet thirrja për konkurs të eseve

Ndiheni të ngecur në shtëpi? Por ju pëlqen gjithashtu të lexoni dhe shkruani? Epo ky konkurs është vetëm për ju!Ju ftojmё tё gjithё ju adoleshentё, nga viti i parё deri nё vitin e katёrt të shkollës

Lexo më shumë

Thirrje e hapur për iniciativa rinore

A ka ndonjë gjë që dëshironi të ndryshoni në shkollën ose në vendbanimin tuaj?A keni dashur gjithmonë të bëni një ndryshim, por nuk keni pas mbështetjen për ta bërë atë?A keni ide për të përmirësuar

Lexo më shumë

MultiКулти - Kuti idesh

Kutia e ideve ju jep  mundësi për t'u bërë një Krijues i ndryshimeve në komunitetin tuaj duke propozuar dhe zbatuar IDET TUAJA.Shumë gjëra mësohen duke praktikuar dhe jo vetëm përmes teorisë. Mënyra

Lexo më shumë

BalCAN Change

Qendra për Dialog Interkulturor po zbaton projektin BalCAN Change, finansuar nga Zyra Rajonale për Bashkëpunim Rinor RYCO. Kohëzgjatja e këtij projekti është nga data 1 maj 2018 deri më 31 mars

Lexo më shumë