Mësimi i gjuhëve të huaja

Mësimi i gjuhëve të huaja

Detajet për ngjarje

  • E Enjte | 26 Tetor, 2017
  • 16:00 - 18:00

Çdo të enjte mësojmë gjuhë të huaja:gj.angleze,gj.italiane dhe gj.spanjolle