Born 2 Run: Likovë,Maqedoni

Born 2 Run: Likovë,Maqedoni

Detajet për ngjarje

  • E Shtunë | 23 Shtator, 2017
  • 09:00 - 12:00
  • Komuna e Likovës

Born 2 Run: Maqedoni - Likovë është maratona e parë nga tre maratonat e planifikuara që do të mbahen në Maqedoninë verilindore. Maratona do të jetë në dy pjesë, njëra 10KM dhe tjetra 3KM. Çmimi për pjesmarrje në maraton është 5 Euro /300 denar nëse paguhet më herët ose 6 Euro /350 denar në ditën e maratonës. Regjistrimi do të filloj prej me 1 Gusht dhe mund të bëhet online në www.project2020cic.uk ose www.multikulti.mk. Në këtë çmim përfshihet çipi për matjen e kohës, dhuratë dhe mbështetje gjatë garës.

Pjesa e dytë do të mbahet në Staro Nagoriçan më 30 shtator 2017 kurse pjesa e tretë në Kumanovë më 7 tetor 2017

 

Linkun e fb-eventit mund ta shihni këtu