MultiКулти dhe bashkësia juaj lokal. Na tregoni mendimin tuaj

Vera ka ardhur, ndoshta keni mjaft kohë të lirë për të bërë gjithçka që dëshironi të bëni gjatë gjithë vitit. MultiКулти është këtu për t'ju ndihmuar të gjeni aktivitetin e përsosur për të kaluar verën, por gjithashtu duam të dimë se çfarë do të dëshironit dhe si mund të ju ndihmojmë. Ju lutemi, kaloni nëpër këto pyetje të thjeshta dhe na ndihmoni të ofrojmë më shumë aktivitete që do ti pëlqeni. Dhe së bashku të shohim se si mund ta bëjmë Kumanovën një vend më të mirë për të jetuar!

Vizita sondazh

Lidhja jote me qendrën rinore MultiКулти

Plotësone pyetësorin dhe na tregoni si u njoftuat me qendrën rinore dhe si do të dëshironi në muajt ne vijim

Vizita sondazh