Повик за волонтери за 12 Смотра

Ајде да се забавуваме заедно!

Овојпат, ЦИД Ве поканува да се вклучите во волонтерскиот тим на 12та Смотра што се случува во Скребатно, Македонија во период од 14ти до 22ри јули 2018.

Рок за пријавување: 20.06.2018.

За да дознаете за профилот на волонтерот и придобивките, ве молиме симнете го целосниот повик и аплицирајте.

Целиот повик  можете да го симнeте ТУКА.