Повик за видео уредник

Дали сакате да искусите работа во експлозивно енергичен тим со луд работен распоред и секогаш весела атмосфера?

Дали сте подготвени да се предизвикате себеси и да бидете успешни?

Центар за интеркултурен дијалог(ЦИД) бара видео уредник кој ќе ги исполни барањата до ноември 2017 година.

Рок за аплицирање: 21ви август 2017 г.

Погледнете целиот повик тука и аплицирајте.