Повик за локален координатор во Куманово, Крива Паланка и Штип

Дали сакате нов предизвик , нови искуства и исполнување на нови достигнувањата? Дали сакате да организирате и да работите во секогаш добра и весела атмосфера ?
Тогаш ,тоа сте вие – дојдете и приклучете се на нашиот тим .

Центар за интеркултурен дијалог (ЦИД) отвора повик за локален координатор за Куманово, Крива Паланка и Штип.


Период : Октомври – Ноември

Ако сте :

• Подготвени да работите во мултикултурна и динамична средина;
• Со докажано работно искуство како проект координатор или слична улога
• Со искуство во менаџирање со проекти во невладиниот сектор
• Способни да работите независно со минимален менаџерски надзор
• Имате познавање од социјалното претприемништво
• Имате познавања од менаџмент на ризик и контролата на квалитетот .
• Добро познавање на македонски и англиски(пишување и зборување) добро разбирање на бугарскиот јазик.
• Со одлични организациски вештини, вклучувајќи мултитаскинг и управување со времето;
• Тимски ориентирани.

Данлодирајте го повикот и аплицирајте!

Краен рок за аплицирање: 10 Октомври 2017 година             

Информациите за тоа како да се пријавите може да се најдат тука.