MultiКулти - кутија за идеи

Кутијата за идеи ви дава можност да станете ДВИГАТЕЛ НА ПРОМЕНИ во вашата заедница предлагајќи и спроведувајќи ги ВАШИТЕ ИДЕИИ.
Многу работи се научени со практика, а не само преку теорија. Најдобар начин да научите и да креирате ПРОМЕНА е да се предизвикате СЕБЕ СИ, да соберете луѓе подржувачи на вашата идеја и да ја ВОДИТЕ Иницијативата. Целта на кутијата за идеи е да ја слушнете вашата идеја за иницијатива и да ве поддржиме во развојот на вашиот проект со 3 лесни чекори.

За повеќе информации кликнете на линкот подолу.