Курс за обука на возрасни "Социјално вклучување преку претприемништво"

Курс за обука на возрасни "Социјално вклучување преку претприемништво"

Детали за настанот

  • Недела | 24 Септември, 2017-Петок | 29 Септември, 2017
  • 09:00 - 18:00
  • Куманово, Македонија