Јавна Трибина: Јавен превоз?

Јавна Трибина: Јавен превоз?

Детали за настанот

  • Среда | 20 Декември, 2017
  • 17:30 - 19:30
  • Поранешен Комитет - Куманово
  • +389 (0)71 359 957

Младите волонтери од ЦИД Академија за млади лидери организираат јавна трибина на тема „Проблем на младите со јавниот превоз во Куманово“ која има за цел дискутирање со засегнати страни за моменталната ситуација со јавнот превоз во Куманово и разгледување на можни решенија за сегашните предизвици.

Ако ве заегаа оваа прашање дојдете и вклучете се !