Halloween party

Halloween party

Детали за настанот

  • Вторник | 31 Октомври, 2017
  • 18:00 - 21:00

Дали некогаш сте биле на забава за Ноќ на Вештерките? Посакувате да ги исплашите вашите пријатели со различни маски и игри? Дојдете и приклучете ни се заедно да прославиме и да се забавуваме со музика, храна, пиење и различни игри.