Born 2 Run: Македонија-Липково

Born 2 Run: Македонија-Липково

Детали за настанот

  • Сабота | 23 Септември, 2017
  • 09:00 - 12:00
  • Општина Липково

Born 2 Run: Македонија - Липково е првиот од 3 маратони кои се планирани да се одржат во североисточна Македонија. Маратонот ќе биде во 2 дела, еден 10КМ и еден 3КМ. Учеството на маратонот е 5 Евра / 300 денари доколку се регистрирате порано или 6 Евра/ 350 денари доколку се пријавите на денот на маратонот. Може да се регистрирате онлајн почнувајќи од 1ви Август на www.project2020cic.ukили www.multikulti.mk. Во цената за регистрација се вклучени чип за мерење на времето, подарок и поддршка за време на маратонот. 

Вториот и третиот дел од маратонот ќе се одржат во Старо Нагоричане на 30 септември 2017 и во Куманово на 7 октомври 2017.

Линкот од Fb-event