MultiКулти и вашата локална заедница. Кажете ни го вашето мислење

Летото дојде и сега најверојатно имате многу слободно време да го направите сето она што сакавте во текот на годината. MultiКулти е тука да ви помогне да ја најдете совршената активност за да го поминете вашето лето, но исто така сакаме да знаеме што вие би сакале да се направите и како ние може да ви помогнеме во тоа. Ве молиме поминете низ овие неколку едноставни прашања со цел да ни помогнете да понудиме повеќе активности во кои ќе уживате и аедно да видиме како може да го направиме Куманово подобро место за живеење!

Посети прашалник

Твојата поврзаност со младинскиот центар MultiКулти

Пополни го прашалникот и кажи ни како се запозна со младинскиот центар и како би сакал/а да учествуваш во наредните месеци.

Посети прашалник